1-0 (7 min) Öberg ass Tessan
2-0 (9) självmål ass Alva slog hörnan
3-0 (46) Öberg ass Alva
3-1 (89)

1:a halvlek startar vi bra och får tryck på Liatorp. Vi är löpvilliga och kommer igenom via djupledslöpningar och gör även första målet efter ett friläge. 2-0 kommer ganska omgående efter en bra slagen hörna som en Liatorpsförsvarare sparkar in i eget mål. Kanske tyckte vi att det gick bra med dessa långbollar/genomskärare för vi försöker med dessa lite för ofta och får inte till något ordnat spel så som vi vill. Resten av halvleken böljar spelet fram och tillbaka med hafsigt spel som följd. Vi har inte den rätta kylan och tar en del felbeslut, håller i bollen när vi är pressade och slår iväg bollen när vi är själva och har tid att få till lite passningsspel. Tycker ändå att det är vi som skapar bättre målchanser än våra motståndare men inga fler mål innan vilan.

2:a halvlek hinner kanppt starta innan vi gör mål igen. Alva spelar fram Öberg som är mer beslutsam än sin försvarare och hinner först på bollen och placerar behärskat in 3-0. Vi har bra kontroll på spelet och rullar bollen bra mellan oss. Tålamodet, rörelsen och att vi spelar enkelt gör att vi har det mesta av bollinnehavet. Vi vill nu spela boll och kommer fram som vi vill och skapar en del lägen men avsluten är inte de bästa. Med lite mer kyla kunde vi satt några mål till. En bättre andra halvlek spelmässigt men vi springer offside lite för många gånger där vi kan slå passningen i ett tidigare skede istället för att ta ett extra tillslag. Det är nära att Frida får hålla sin andra nolla för året men i sista minuten får hon kapitulera när Liatorp kommer i en sista framstöt där jag tycker vi kunde agerat lite bättre för att förhindra anfallet.
Men 3 sköna poäng in på kontot och segersången fick ljuda i omklädningsrummet (snart kan vi den utan mobilerna)